Aha Bingo

 

Aha Bingo håller inte direkt en låg profil. Designen är färggrann och bingospelen stödjer verkligen sajtens motto – ”Aha Bingo: En riktig aha-upplevelse”. Med nio bingorum, där det finns en progressiv jackpott att jaga i varje rum, är Aha Bingo en ganska stor aktör i bingovärlden. Att man dessutom har en allmän chatt där diskussionen är livlig samt ett relativt omfattande community gör Aha Bingo helt klart till ett spännande alternativ.

Utbudet av bingospel på Aha Bingo

Aha Bingo har totalt nio bingorum. Fyra av dessa är speciellt inriktade mot svenska spelare. Ytterligare tre bingorum riktar sig mot skandinaviska spelare, däribland givetvis även svenskar. En rolig funktion med Aha Bingo är att det är ett antal mycket kända personligheter som agerar utropare. Gert Fylking, Maria Montazami och Per Morberg är bara några av de personer man kan välja som utropare.

I de olika bingorummen är det klassisk bingo med 75 bollar, 75 bollars variantbingo samt mönsterbingo som gäller. Brickpriserna ligger normalt mellan 5–10 kronor.

Erbjudanden på Aha Bingo

Aha Bingo har så många erbjudanden till såväl nya som befintliga spelare att det är svårt att veta var man ska börja. Som ny spelare får man i alla fall totalt 50 kronor gratis att spela för. Direkt efter registrering får man 30 kronor. När man sedan skapar en profilsida på sajtens community får man ytterligare 20 kronor i gratis spelpengar. Om man sedan vill göra en insättning av egna pengar får man en insättningsbonus på 100 kronor.

Som aktiv medlem får man sedan mängder av förmåner varje vecka. Det handlar om extra insättningsbonusar, tävlingar med varupriser och VIP-poäng i potten, spännande tävlingar i bingorummens chattfönster och mycket mer. Det är bäst att skriva ut schemat över alla förmåner för att inte missa något.

Att man kan samla VIP-poäng på Aha Bingo är en spännande funktion. För varje bricka man köper får man ett visst antal VIP-poäng. Dessa VIP-poäng kan man sedan konvertera till fina varupriser och presentkort.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *