Analytiska verktyg för poker

 

Klicka här för en fullständig lista över alla tillgängliga poker software. Poker Tracker är ett väldigt populärt verktyg för att analysera både dina egna och dina motspelares onlinespel. Poker Tracker söker upp din handhistorik och presenterar denna information på ett flertal sätt. Till exempel visar databasen dina motståndares vinster och förluster, vilka typer av händer de spelar, hur mycket du vinner eller förlorar på varje starthand, och mycket mer information.

Kort sagt, Poker Tracker erbjuder dig två stora fördelar. För det första kommer du att kunna granska svagheterna i ditt eget spel och, om du är en erfaren spelare, kommer det att bli enklare för dig att analysera denna information. Till exempel kunde några starthänder ha ett något negativt värde för dig eftersom du spelar dem för passivt eller alltför aggressivt. Detta innebär inte att de inte skulle spelas utan att de borde spelas annorlunda. För det andra, varje gång du sätter dig vid ett onlinebord kan du dra ut information om dina motståndare och se om de vinner/förlorar, spelar tight/loose, spelar aggressivt/passivt, tenderar att lägga sig/syna satsningar på senare rundor etc. Du kan öka dina vinster väsentligt om du är bra på att ”playing the players”, vilket är viktigare i no-limit och pot-limit poker. För att kunna behärska och dra fördel av denna mjukvara borde du förmodligen vara åtminstone en medelbra spelare eller i alla fall väldigt motiverad, eftersom det kräver en del arbete och analys.

Poker Stat fungerar väldigt mycket på samma sätt som Poker Tracker, och trots att det är kompatibelt med färre poker nätverk täcker det fler typer av spel. Det var tidigare den bästa mjukvaran, men få förbättringar och uppdateringar har gjorts de senaste två åren vilket gett resultatet att det har halkat efter.

Dessa funktioner, Poker Tracker och Poker Stat, håller på att nyutvecklas och kommer att lanseras i april 2005.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *