Bertil Bingo

 

Bertil Bingo var en av de bingosajter som först slog upp portarna på nätet. Bertil är en del av Bonnierkoncernen, något som borgar för kvalitet och säkra spel. I dag Bertil inte bara en bingosajt. Fokus ligger fortfarande på bingo, men Bertil har även avdelningar för casinospel och skraplotter. För dessa spel använder sig Bertil Bingo av en mjukvaruplattform från det välkända svenska företaget Net Entertainment.

Under flera år var webbplatsen för Bertil ganska omodern. Under hösten 2011 gjorde man så om hela sajten. Numera är ingångarna till de olika spelen tydligare. Dessutom har designen förbättrats avsevärt. Bingospelen har alltid varit snyggt designade, både grafiskt och ljudmässigt, så där behövde man inte göra några större förändringar.

Spelutbudet på Bertil Bingo

Bingoavdelningen, som går under det passande namnet ”Hallen”, omfattar fem olika bingorum, nämligen Superlätt, 90Maxi, Jättelätt800, Britten och ”1kr special”. Det senare spelet är den riktiga klassikern på Bertil Bingo. Sajten var först med att erbjuda bingobrickor för en krona och det verkar som att det var ett framgångsrecept. Framför allt är det jackpotten som lockar spelarna till bingorummet för spel på 1kr special.

Hos Bertil Bingo kan man spela såväl klassisk bingo som variantbingo. När fler och fler bingosajter lämnar klassisk bingo till förmån för variantbingo och mönsterbingo, så fortsätter Bertil Bingo att erbjuda spännande och snabba spel på klassisk bingo.

Erbjudanden på Bertil Bingo

När det handlar om bonusar och erbjudanden finns det ingen annan bingosajt som ens kommer i närheten av Bertil Bingo. För det första får varje ny medlem 25 bingobrickor gratis, så fort registreringen är slutförd. För det andra får man som ny spelare en insättningsbonus på 100 procent upp till 1 200 kronor. Som om det inte vore nog med det har Bertil hela fem återkommande bonusar. På torsdagar och söndagar varje vecka kan man aktivera fina bonusar. En gång i månaden kan man också aktivera ytterligare insättningsbonusar. Det är nästan så att man behöver notera bonusdagarna i en almanacka för att komma ihåg dem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *